مشاوره حقوقی رایگان - استعلام وکالتنامه

با سلام. من یک مغازه ای را خریدم که وصل به یک واحد بالا بود یعنی در سند واحد بالا بود که سازنده آپارتمان از مالک واحد که فامیلشم هست وکالتنامه تام الاختیار گویا گرفته بوده که خودش بتونه بعدا بفروشه ، که به من فروختن بعد از یکسال که از تاریخ خریدقولنامه گذشته هنوز سند نزدن و من تصمیم گرفتم خودم بفروشمش به صورت قولنامه ایی ، حالا خریدار تقاضای دیدن و بررسی اون وکالتنامه را کرده که من هرچه به مالک و وکیلش (سازنده ساختمان) میگم که به من یک نسخه از وکالتنامه را بدهید نمیدهند خودم شک کردم مبادا تقلبی صورت گرفته باشه . از قضا محضر دار هم فامیلشونه و باهاشون حساب کتاب داره و استعلام بمن نمیده . چه طوری میتونم به وکالت نامه دسترسی پیدا کنم ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

استعلام وکالتنامه محضری، با کدملی، رمز تصدیق و شناسه سند، از طریق دو روش مراجعه حضوری و سامانه ثبت من، برای متقاضیان، امکان پذیر می باشد.