مشاوره حقوقی رایگان - استعلام وکالتنامه

سلام در یک دعوی بر سر مالکیت خودرو بنده به طرف دعوی یک وکالتنامه کاری رو نشون دادم که میتونه ازش بر ضد من استفاده کنه هیچ کپی ای از وکالتنامه نداره و فقط مشخصات من و کسی که به من وکالت داده رو داره نه شماره سند و
نه رمز تصدیق هیچکدومو نداره و نه حتی میدونه وکالت نامه کجا تنظیم شده میخواستم بدونم وقتی هیچ اطلاعاتی از این وکالت نامه نداره و فقط مشخصات وکیل و موکل رو داذه اگه طرف ادعا کنه چنین وکالت نامه ای وجود داره دادگاه میتونه استعلام بگیره و وکالتنامه رو دربیاره یا خیر

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله امکان پذیر است