مشاوره حقوقی رایگان - استعلام وکالتنامه انتقال سیم کارت همراه اول

در سال 79 کسی از طرف من سیم کارتم را منتقل کرده به فردی گرچه هنوز بنام من هستش.اما ان فرد مدعی است.وکالتنامه مهر واثر انگشت ندارد .دفترخانه شماره ... تهران شماره وکالتنامه ... است و من نمیدانم اصلا صحت دارد یانه.چون حتی شماره سیم کارت ناقص نوشته شده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد