مشاوره حقوقی رایگان - اثبات بی گناهی

سلام خسته نباشید. من در دوران مجردی با شخصی رابطه داشتم این شخص بعد از ازدواج در دایرکت اینستاگرام به من پیام دادن و سعی داشتن که با من در تماس باشن ولی من قبول نکردم و دائما از اینکه همسر دارم و همسرم را دوس دارم حرف زدم و چت ها رو پاک‌ کردم ولی یه قسمتی از چت که باقی مونده بود همسرم مشاهده کردن و فکر میکنن من با اون شخص رابطه داشتم و دائما به من تهمت میزنه که تو باهاش دوست بودی و حتی با هم بیرون میرفتن در زمان متاهلی درصورتی که من رابطه ای نداشتم حتی یک تماسم نداشتم با ایشون من سوالم اینه که چطور میتونم بی گناهیم رو ثابت کنم؟ اون شخص هم چون همسرم جلو بقیه رفته زده تو گوشش همه جا گفته با من رابطه داشته ایا شهادت یک فرد بدون مدرک دلیل بر خیانت من میشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در هر صورت شما رابطه داشته ای قبل و بعد هم تفاوتی چندانی ندارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اصل بر بی گناهی است مگر اینکه خلاف آن ثابت شود.