مشاوره حقوقی رایگان - شک همسر

سلام وقتتون بخیر، بنده کارمند یک فروشگاه زنجیره ای بودم، در محیط کار مشکلی پیش اومد که به واسطه این مشکل کارمند دیگری که اقا بودند خواستن که کمک کنند تا زودتر برطرف بشه، منم از اونجایی که ایشون تو محیط کار فرد موجه و درستی بودن منم اعتماد کردم، اما بعد از برطرف شدن مسئله من ایشون به بهانه های مختلف کاری بامن تماس میگرفتن، تا اینکه به يقين رسیدم قصدشون از تماس مربوط به کار نیست
بلافاصله بلاکشون کردم، تا اینکه یک روز گوشی دست همسرم بود و متوجه بلاک شدن و تماس های بی پاسخ این اقا شدند، و کلا دیگه حرف من و باور نکرد، شک کردن و میگه شاید رابطه ای داشتین!!!
راهنمایی کنید تو روخدا چطور ثابت کنم خیانت نکردم؟؟؟
از اون اقای همکار میخوام شکایت کنم خوبه ایا؟؟؟؟؟؟
ممنونم کمکم کنید من چکار کنم؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر اگر شما مرتکب جرمی نشده باشید نیازی به طرح شکایت نیست و شکایت از آن شخص موضوع را بدتر وحاد تر می کند بهتر است که با همسرتان در این خصوص صحبت کنید و یا به مشاور مراجعه نمایید و یا اینکه از همسرتان بخواهید که با آن فرد تماس بگیرد و اتمام حجت کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد پیام ها دارد گاها دارای عناوین مجرمانه است
به رویت یک وکیل برسانید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است با همکار آقا هماهنگ کنید و بعد از شوهرتون بخواهید که باهاش صحبت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
برای اقامه شکایت باید دلیل داشته
باشید و ..