مشاوره حقوقی رایگان - شکاکی همسر

باسلام، خانوم من مدتی است که کاملا به من مشکوکه، درحالی که من اصلا کار خلاف عرفی انجام ندادم ولی ایشان بی دلیل به من شک دارد، حتی چند روز پیش تو یک جمع فامیلی بی دلیل به یکی از زن های فامیل تهمت زد که به من چشمک زده و یک دعوای حسابی در بین فامیل راه انداخت، من احساس میکنم این رفتارها یکجور مشکلات روانی باشد، آیا راهی هست که من از ایشان بابت عدم سلامت روانی شکایت کنم تا درستی یا نادرستی این موضوع مشخص شود؟؟
با تشکر

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام به فرض که شکایت کردین و مشکل روانی او ثابت شد این امر از نظر حقوقی سودی به حال شما نخواهد داشت. جهت ارتباط مستقیم با اینجانب میتوانید به این صفحه مراجعه کنید forum.attorneyiran.ir

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
شکایت که خیر ولیکن میتوانید نزد روانشناس مجرب بروید تا ایشان اگر موردی هست تشخیص دهند.