مشاوره حقوقی رایگان - شکاک

سلام خسته نباشید من11ساله ازدواج کردم وهربار که باهمسرم دعوام میشه میگه بهت شک دارم ومیبرمت پزشک قانونی خواستم بدونم باگفتن من به زنم شک دارم وهیچ مدرکی نداره بهش رای میدن که منوبه پزشک قانونی ببره یانه؟
باگفتن شک دارم قاضی دستور پیرینت خطمومیده وبعدش پزشک قانونی ببرن منویا تهمت حساب میشه وشوهرم مجازات میشه؟؟؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام در صورت شکایت همسر شما امکان ارجاع امر به پزشک قانونی وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر برای اقامه دعوای رابطه نامشروع زوجه ، زوج باید دلائل و مستندات خود را به مقام قضایی ارائه بدهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که شکایت کند دادگاه دستور پرینت مکالمات و پیامک هارو می دهد
اگر درخواست ارجاع به پزشکی قانونی بدهد به پزشکی قانونی نیز معرفی می شوید.