مشاوره حقوقی رایگان - شکایت همسرم از من بدلیل شک بیجا

همسرم به دلیل اعتیاد که قبلا داشت و الان متادون مصرف می کنه و الان خیلی قاطی پاطی کرده و به همه شک می کنه به همه ادهای دور و اطراف به ماشینهایی که مثلا دوبار دیده دور برم . شماه پلاک رو بر میداره میره از دوستش که تو اگاهی هست نام و آدرسش رو میپرسه میره پیداش می کنه . بعد دو سه ماه پیش یک ماشینی رو دو سه بار دور بر من دیده رفته پیداش کرده و الان می خواد اونو به من بچسبونه . رفته شکایت کرده نمیدونم متن شکایتش چیه . ولی فکر کنم اون نفر رو می خواد با من بکشونه دادگاه . من هم که نگران ابرویم هستم میدونه نقطه ضعف من هم اینه رفته شکایت کرده میگه صدات میکنن دادگاه . من موندم که چی بگم لطفا راهنماییم بفرمایین

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر مدرکی نداشته باشد شکایت ایشان بی نتیجه است . شما حقیقت را بگویید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید در این خصوص وکیل بگیرید و به عنوان افترا از ایشان شکایت کنید تا ختم به خیر شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اگر با آن شخص رابطه نداشتید لازم نیست کار خاصی انجام دهید و می‌توانید انکار کنید