مشاوره حقوقی رایگان - سو ظن

باسلام و وقت بخیر من الان نزدیک به ده ساله که عقدکردم و هفت سال هم ازدواج کرده ام تا الان خطایی ازمن سرنزده ولی الان نزدیک به چندماه هست که شوهرم به من تهمت زده که تو با کسی رابطه داری واینکه خود او هم معتادهست شما چه چیزی پیشنهاد می‌دهید ویه سوال دیگر اگر در روبینو روبیکا کسی رو مشاهده کنی بدون پیام دادن آیا در پرینت مشخص میشود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر صرف مشاهده مشکلی پیش نمیاد و پرینت روبیکا به این نحو که شما فکر می کنید اخذ نمی شود.
شما می توانید با عنوان تهمت و افترا شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با دستور مقام قضایی امکان پذیر است