مشاوره حقوقی رایگان - انکار امضا

سلام ضمن عرض سلام بنده یک قولنامه ای را شش سال پیش اقاله کردم خریدار خودش املاکی بود و الان از طریق دادگاه درخواست ثمن معامله را کرده بنده اقاله نامه را ارائه دادگاه کردم ایشان انکار اقاله را کرد و بعد ادعای جلع امضا کرد کارشناس هم با امضای نمونه که فلان دفتر داشته مطابقت کرده واشاره به اختلافا امضا نموده و ایشان کاملا بیسواد هستن امضای شخص بیسواد دقیق نمیتونه باشه حتی امضای قولنامه بین خودما نوشته شده هم خریدار و هم مشاور املاک امضا نموده باهم مطابقت نداره یا حتی ایشان امضای متقلبانه زده که الان هم جعل امضا عنوان کرده چه راهکاری هست من بتونم قاضی را متقاعد کنم حتی مهر املاک خودش هم روی اقاله نامه زده شده است ممنون میشم راهنمای کنید؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
درخواست ارجاع به هیئت کارشناس 3 نفره بدهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تقاضای هیئت کارشناسان را نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و مطالعه پرونده دارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به نظریه کارشناس اعتراض نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام به نظریه کارشناس خط و امضا ، اعتراض نمایید و درخواست هیات کارشناسی را نمایید