مشاوره حقوقی رایگان - تصرف ملک همسایه

با سلام .
اینجانب در روستای محل سکونتم خانه ای ساخته ام و بعد از ساخت، همسایه شمالی ام بر اساس سند خود مدعی تعرض اینجانب به ملک او به متراژ 23 متر شده است و در نهایت دادگاه رای به تخریب این 23 متر داده شد میخواستم زحمت بکشید جواب پرسشم را بدهید که با توجه به اینکه میزان ضرر و زیان وارده به من خیلی بیشتر است و کل ملکم تخریب می شود ایا دادگاه مجاز به صدور این رای بوده و شخص شاکی می تواند این کار را بکند یا می توان هزینه ان را پرداخت و رای را بایگانی کرد

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید با شاکی تراضی کنید و گرنه حکم بعد از قطعی شدن قابل اجراست

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

بعد از حکم قطعی در صورت درخواست طرف مقابل اجرا میگردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بعد از قطعی شدن و درخواست طرف مقابل اجرا میشود تراضی کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت قطعی شدن رای سعی در جلب رضایت محکوم له داشته باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از قطعیت حکم می توانید درخواست صدور اجراییه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
سعی در جلب رضایت شاکی داشته باشید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام حتی الامکان با شاکی توافق و مصالحه نمایید چه آنکه پس از قطعیت رای به اجرا در می آید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اینکه در صورت تخریب ، میزان ضرر و خسارت وارده به شما زیاد خواهد بود ،
حکم صادره قابل دفاع
است و