مشاوره حقوقی رایگان - سوال قضایی

سلام وقت بخیر میشه لطف کنید این متنو واسه من توضیح بدید

نظر به اینکه پرونده مطروحه در صلاحیت این شعبه نمی باشد دفتر مقرر است پرونده از امار موجود کسر و پس از تهیه بدل مفید پرونده جهت ارجاع به شعبات سازشی به نظر سرپرست شورا برسد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شعبه ی که پرونده ارجاع شده بنا به دلیلی نمی توانسته رسیدگی نماید چون صلاحیت نداشته و پرونده به شعبه صلالحیت دار ارجاع می شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام پرونده جهت صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارجاع شده.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
قرار عدم صلاحیت صادر شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام یعنی این شعبه صلاحیت ندارد که به پرونده شما رسیدگی نماید و باید پرونده به شعبه صالح ارسال بشود تا در آنجا رسیدگی بشود