مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی خط قولنامه

سلام علیکم

سال 93 همسرم یه تکه زمین هزار متری در گیلان به پسرم دادن یعنی قولنامه خرید داریم در واقع به مبلغ ناچیزی فروختن الان ما می‌خواهیم ملک را بفروشیم اومده میگه قولنامه جعلی و توش دست بردین در حالی که همچین چیزی نیست
قولنامه بنگاهی هست کد رهگیری داره و امضا و اثر انگشت همسر م که جدا شدیم پای قولنامه هست این زمین مال خودش و خواهرش بوده که نوشته سهم خودم از زمین را به متراژ هزار متر فروختم به پسرم و حق هیچ گونه ادعایی ندارم
الان ورودی زمین یکی هست ما چیکار باید کنیم لطفاً راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام صرف داشتن کد رهگیری دال بر عدم جعلیت نیست و نیاز به گفتگو بیشتر دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت ادعای جعل و طرح دعوا موضوع به کارشناسی ارجاع میشه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما بر اساس قولنامه و شهادت شهود اثبات مالکیت به طرفیت همسر خود به دادگاه ارایه کنید بعد میتوانید بفروشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا معامله شما به علت صغیر بودن خریدار ، غیر نافذ است و در صورت عدم تنفیذ ،
باطل خواهد شد البته اگر ..