مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات ساختمان و تغییر کاربری آن

سلام
مالک و سازنده ساختمان هستم در 26 سال پیش ساختمان ساختم . وقتی واحدها را می فروختم موافقت و‌ رضایت نامه از خریدار ها می گرفتم برای تغییر کاربری و همچنین حق تغییر کاربری همکف و زیرمین به اداری و تجاری را گرفتم و در دفترخانه گواهی امضا ثبت کردم . الان خریدار ها مدعی این هستن طبق ماده 3 قانون تملک‌ آپارتمانها مشاعات قهری هست و قانون تمام تمام آپارتمان‌ آمره هست و دنبال ابطال هستن . آیا توافق باطل هست ؟؟

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام چون حق خود را اسقاط کردنند نمیتوانند به ماده3استناد کنند برای راهنمایی از طریق دادراه تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به جهت این قانونا قهرا به انها منتقل میشود ولی انها خود این حق را اسقاط کردند و از انها پذیرفته نمیشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای دادن پاسخ صریح ، باید مدارک و مستندات شما مطالعه گردد