مشاوره حقوقی رایگان - نصب پمپ و منبع روی پشت بام مشاع، برای واحد خودم

من به تازگی آپارتمانی در یک ساختمان 10واحدی در طبقه آخر(پنجم) خریدم و فشار آب خیلی کمی دارد و همسایه ها هم به دلیل قدیمی بودن لوله های داخلی با نصب پمپ برای کل ساختمان مخالف بودن و من با هزینه شخصی و با اجازه مدیر ساختمان (شفاهی) یکدستگاه منبع و پمپ روی سقف آپارتمان خودم نصب کردم. بعد از نصب یکی از همسایه ها اعتراض کرده و برای من اظهارنامه مبنی بر جمع آوری آنها داده است. اگر کار به دادگاه برسه قاضی چه رای صادر میکنه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما باید بخواهید مدیر شهادت دهد و ثابت نمایید نیاز است و درخواست وکارشناس,کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

موضوع کارشناسی میشود و ضرورت ثابت میشود و انشالله حکم به نفع شما داده میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرچند استفاده از مشاعات باید با اذن مالکین و متصرفین باشد ولیکن اگر شما بتوانید ضرورت استفاده از پمپ را به دادگاه اثبات نماید و کارشناس آن را تایید نماید امکان رد شکایت آنها وجود خواهد داشت

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شما باید ضرورت استفاده از پمپ را به علت فشار کم آب در دادگاه با ارجاع به کارشناس را اثبات کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر استفاده از پمپ ضروری باشد و کارشناس تایید نماید رای به نفع شما صادر خواهد شد