مشاوره حقوقی رایگان - بذل مهریه

با سلام اگر زوج با تهدید از زوجه سفته بگیرد و مجدد او را تهدید کند که باید به جای سفته از تعداد 14 سکه ی مهریه ات 9 عدد را به جای سفته ها بذل کنی در صورتی که زوجه هیچ رضایتی به بذل مهریه نداشته باشد آیا می‌تواند 9عدد سکه را مطالبه کند؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به هر حال یا باید مبلغ سفته ها را پرداخت کنید یا بجای آن از سکه ها بگذرید .
اثبات اکراه برای اخذ سفته از شما و بذل مهریه ها کار سختی است در هر حال اگر می توانید اکراه را ثابت کنید در مراجع قضایی ثابت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید ادعای
فقدان قصد و رضا یا اکراه
را اثبات نمایید و اعلام نمایید که فاقد قصد و رضا بوده اید