مشاوره حقوقی رایگان - مورد ساختمانی

سلام خدمت عزیزان
من تو یه ساختمان شش واحدی زندگی میکنم واحد من 4 هست و انباری واحد من با واحد 6 جابجا هست.
صاحب خانه حاضر نیست انباری را تخلیه کنه خواستم بدونم اینکه برای شکایت باید کجا مراجعه کنم ؟
و مهمتر اینکه من برای شکایت متحمل خرج میشم ایا میتونم پولی که برای شکایت خرج کردم از طرف بگیرم؟؟!

ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دفتر خدمات قضایی بروید و ثبت شکایت کنید و اگر رای به نفع شما داده شود تمام هزینه ها از طرف شما قابل دریافت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید شکایت کنید و ایشان را ملزم به تخلیه می کنند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله هزینه ها قابل مطالبه است و می توانید شکایت کنید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام در صورت شکایت و گرفتن رای به نفع خود می‌توان کلیه هزینه ها را از وی مطالبه کرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله شکایت خود را مبنی بر خلع ید را ثبت کنید و در دادخواست بیاورید: با احتساب کلیه هزینه ها و خسارات دادرسی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با مراجعه به دفتر خدمات قضایی طرح دعوا کنید و هزینه دادرسی قابل مطالبه است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید دادخواست مناسب را طرح و تقدیم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست خلع ید را با استناد به سند مالکیت ، مطرح نمایید و