مشاوره حقوقی رایگان - قرار داد

با سلام پدر بنده در 97/07/17 اقدام به فروش سهم پدری خودش انجام داد ولی در سال 98/01/22 اقدام به فسخ قرار داد کرده و پشت قولنامه فسخ نامه ذکر شده
متاسفانه پدر اینجانب 99/03/14 فوت نموئدن و شخص خریدار که سهم بچه های دیگر را خریداری کرده اقدام به قرار داد تایپی بین ما و خودش امضا و اثر انگشت نموده است و فسخ نامه قبلی اقدام به پاره کردن و کپی فسخ نامه قدیمی موجود می باشد
متاسفانه طرف اقدام به شکایت علیه ما کرده که قرار داد جدید جعلی می باشد
و دادگاه به کارشناس خط اثر انگشت فرستاد و اعلام مثبت بودن امضا و اثر انگشت کردن و بعد اعتراض دوباره سه کارشناس رسمی صحت قرار داد از نظر تحریری و امضا ثابت و صحیح اعلام نمودن
و این پرونده توسط وکیل طرف مربوطه اعتراض کپی رنگی بودن قرار داد و حعلی بودن ارایه نموده است
ایا پرونده ما دوباره بهع کارشناسی فرستاده خواهد شد تا قاضی با رای 4 کارشناس اقدام به صدور رای خواهد کرد
ایا می توان اقدام به تشخیص قدمت پرینت کارشناسی درخواست داد
چون فاصله زمانی کمتر از یک سال می باشد قرارداد جدید تاریخ پرینت نگارش 99/08/10 ادعای اونا 1400/02/05

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
نسبت به کارشناسی اعتراض نموده تاکارشناس 5 نفره اظهارنظر نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید نسبت به نظریه کارشناس اعتراض نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی به نظریه کارشناس اعتراض کنید.