مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد

سلام طبق یک قراردادی که من با یک شرکت سازه جوراب بافی در مشهد بستم قرار بود 20 روزه دستگاه را به من تحویل دهند ولی متاسفانه با این که تمام مبلغ را به کارت ایشان واریز کردم حدود یک ساله به تعهدات خودشان عمل نکردن و من نمیدونستم باید در شکایتم کلاهبرداری قید نمیکردم و چون من شکایت کلاهبرداری کردم ، مثل اینکه شکایت من کیفری شده. با این که متهم در جلسه رسیدگی خودش اقرار کرد که پول را ریختم به حسابش و ایشان نتونستن دستگاه را تحویل دهند باز من محکوم شدم چرا من باید از چه راهی شکایت میکردم و آیا الان میتونم از راهی که شما پیشنهاد میدین شکایت کنم و به پولم برسم. با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
شما باید در دادگاه حقوقی شکایت مطرح می فرمودید.
امکان طرح دادخواست حقوقی برای شما هنوز فراهم است.
دقت داشته باشید که طرح دادخواست در دادگاه حقوقی موضوعی ظریف و فنی است.
هر گونه اشتباه شما ممکن است منجر به اعتبار امر مختومه یا به عبارت ساده تر بسته شدن راه شما برای همیشه باشد.

پرسشگر :

سلام جناب وکیل اگر رای قطعی آمده باشد مانعی ندارد

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

رای قطعی در مورد شکایت کلاهبرداری منظور شما هست؟
یا رای قطعی در مورد حقوقی؟
این دو مورد با هم فرق دارند.
اگر دادگاه رای به برائت متهم در مورد کلاهبردای داده باشد راه دعوای حقوقی برای شما باز است

پرسشگر :

سلام آخر برگه نوشته شده مستندا 273 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب1392 ضمن رد اعتراض شاکی قرار معترض علیه را عینا تایید مینناید این حکم قطعی است (شکایت دایر بر کلاهبرداری) جناب وکیل در شکایت حقوقی من باید به چه چیز توجه کنم آیا باید قرارداد را هم ارائه کنم؟

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

حتما باید قرارداد ارایه نمایید و باید دادخواست الزام به انجام تعهدات قراردادی به دادگاه حقوقی تقدیم نمایید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

در صورت تمایل جهت تنظیم دادخواست به بنده پیام بدهید

پرسشگر :

سلام آقای وکیل خسته نباشید. من با قراردادی که با شرکت ... ... ... بنام (م.ف) میباشد. ولی با آقای م.م که خود را همه کاره شرکت و حسابدار میگفت پای همین قراردادها را شخصا امضا کرد و به بازپرس هم گفت که امضا را خودم زدم و ایشان پول را به کارتم واریز کردن و من نتونستم دستگاه را تحویل بدهم شرایطم مناسب نبود. که البته من چون بعنوان کلاهبرداری از مر شکایت کردم متاسفانه محکوم شدم و رای قطعی آمد.و میخوام دوباره علیه ایشان از راه حقوقی شکایت کنم تا به پولم برسم لذا متن دادخواست را چگونه بنویسم لطفا مجددا راهنمایی بفرمایید سپاسگذارم

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید به همراه پرونده به وکیل مراجعه تا موضوع را بررسی نماید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر است وکیل بگیرید بحث حثوقی است دادخواست باید بدهید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

دوست عزیز دادخواست بدهید وکلیه خساراتتان را درخواست کنید

عادل بابایی

عادل بابایی :

شکایت کیفری ارتباطی به دادخواست حقوقی ندارد ...شما می توانید دادخوایست بدهید و البته باید بررسی شود که باید مطالبه پول را بکنید یا دستگاه را ...توصیه می کنم حتما از وکیل کمک بگیرید حداقل در تنظیم دادخواست