مشاوره حقوقی رایگان - کولر قاچاق

با سلام . تعداد 20 کولر را از من گرفتن و من به عنوان راننده هستم و صاحب بار خودش را معرفی کرد .
گمرگ ارزش گذاری کالا را 125 میلیون کرد. خواستم بدونم داستان ماشین و جریمه چی میشه . ماشین ولوو هست به ارزش 2 میلیارد . ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اطلاع داشتید مسئولیت با خودتان است

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام در صورت اثبات عدم اطلاع شما میتوانید درخواست رفع توقیف دهید و جریمه از مرتکب اصلی گرفته میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در صورت اثبات عدم اطلاع شما میتوانید درخواست رفع توقیف دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اثبات نماید که هیچ گونه علم و اطلاعی از قاچاق بودن کالا نداشته‌اید خودرو آزاد خواهد شد