مشاوره حقوقی رایگان - حمل بار استوک

سلام خسته نباشید من ماشینم رو امانت دست پسر داییم دادم رفته بود بندر خرید کنه پیشنهاد بار بهش داده بودن که بار سشوار استوک هستش حتی بدون کارتون حالا گرفتنش وپلاک به نام من هستش راننده هم فرار کرده من که صاحب پلاک هستم برم خودمو تحویل بدم یا راننده فرقی میکنه در جرم یا آزادی ماشین هم شاهد هست چند نفر هم فیلم موجوده که بار مال یکی دیگه بوده تکلیف چی میشه .ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به توضیحات بیشتر و گفت و گو دارید از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید