مشاوره حقوقی رایگان - نگه داشتن افغانی و ساخت ساز غیر مجاز

سلام در روستا همسایه ای داریم که ویلا ساخته و چندین ویلا در دست ساخت دارد البته بدون مجوز و حدود 20 افغانی نگه می‌دارد و به آنها جا و مکان داده تا برایش کار کنند. امانمان را بریده از آزارهایی از قبیل صدا و مزاحمت نوامیس و نبود امنیت به دلیل بودن افغانها. همه هم در روستا از او می‌ترسند چون به قول خودشان پول داره و هرکاری میتونه انجام بده ،،، آیا راهی هست که از او شکایت کنیم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید موضوع کارگران افغانی را که در صورتی که فاقد پروانه کار در ایران باشند از طریق اداره کار گزارش نمایید