مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی حین کار

سلام
اینجانب برای ساختمان در حال ساختم نیاز به مغنی جهت حفر چاه بودم. از آنجا که در شهر دوری از محل ساختمان کار میکنم یک افغانی با من تماس گرفت و گفت چاه میزند. بنده پس از توافق بر سر قیمت به او آدرس دارم و محل چاه رو تلفنی به او گفتم. سه روز بعد که با او تماس گرفتم همسرش جواب داد و گفت که طناب پاره شده و دلو پر از گل به کمر او اصابت کرده و کمرش شکسته که مورد عمل جراحی قرار گرفت. بعد از من شکایت کرد با اول کارشناس من رو مقصر نکرد اما او اعتراض کرد و گروه کارشناس بعدی منو 30 درصد بخاطر بکارگیری کارگر غیر مجاز و عدم نظارت بر کار او مقصر کرد. 1 -آیا با توجه به اینکه چاه متری و اجاره او بود و کل وسایل از خودش بود باز من باید مقصر میشدم؟
2- تنها شاهد او که سر ساختمان من دچار حادثه شده کارگرش بوده و همسرش که در خانه بوده واقعا معلوم نیست که در ساختمان من دچار حادثه شده
3-من با یک نفر تلفنی صحبت کردم و نمیدانم که با کی صحبت کردم
لطفا راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام. چاه دراجاره کارگرنبوذه بلکه کارگردراجاره شما بوذه وباکنترات قراردادن چاه,ازمسولیت شما بعنوان کارفرما نسبت به پیمانکاراصلی نمی کاهد.باتوجه به اینکه کارگردرملک شما مشغولبه کار بوده اصل براین است که درحفرچاه شماحادثه دیده مگراینکه شماثابت کنید که دراین مکان حادثه ندیده است.برای این منظوربهتره که داخل واطراف چاه رادقیقا بررسی کنیدودرصورت عدم آثار سقوط,ازدادگاه درخواست معاینه محل نمایید.بنظر می رسد کارشناس ,باتوجه به عدم نظارت شما وعدم تهیه وسایل ایمنی,درصد قصورشما را کم درنظر گرفته است.