مشاوره حقوقی رایگان - مستندات نیاز شخصی

باعرض سلام و ادب و احترام و خدا قوت

خودم ساکن شهرستان هستم و در مرکز استان آپارتمانی دارم که تاریخ انقضای قرارداد اجاره سال گذشته ی آن حدود 1 ماه است که تموم شده است مستاجرم ابتدا خواهان تخلیه بود و به مشتریان اجازه بازدید می داد و من هم از طریق مشاور املاک قرارداد جدید با فرد دیگری بستم حتی تا 2 روز قبل از انقضای تاریخ قرارداد اجاره جهت صورت برداری از لوازم و امکانات آپارتمان به اتفاق مشاور املاک و مستاجر جدید با هماهنگی خودش وارد منزل شدیم و با خرابی پکیج ساختمان مواجه شدیم که گفتیم باید پکیج را تعمیر و راه اندازی کند و تحویل مستاجر جدید بدهد.
ولی از این تاریخ به بعد می گوید من از فقط طریق دادگاه تخلیه می کنم که بدلیل عدم تخلیه در موعد مقرر مجبور به فسخ قرارداد جدید و پرداخت خسارت کمیسیون دو طرف بنگاه شدم
چنین بنظر می رسد میخواهد از پرداخت هزینه تعمیر و راه اندازی پکیج ساختمان به بهانه های مختلف شانه خالی کند.

دقیقاً 10 روز قبل از انقضای قراردم با او پدر خانمم که در مرکز استان زندگی می کرد فوت کرده است و من هم دادخواست تخلیه بدلیل نیاز شخصی و عسر و حرج متاثر از فوت پدر خانم و لزوم مراقبت و رسیدگی به مادر خانم را داده ام
که او هم مسن است و همه ی فرزندانش ساکن شهرستان هستند فقط یکی از فرزندانش ساکن مرکز استان هست

سوال ؟
چه مستنداتی نیاز دارم که تهیه کنم تا شورای حل اختلاف دستور تخلیه صادر کند و خودم ساکن شوم.

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام جهت مشاوره بیشتر از طریق دادراه تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید نیاز شخصی خود را ثابت کنیدمثلا اینکه مستاجرید و...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موارد مختلفی وجود دارد می توانید تماس بگیرید