مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد کاری

باسلام.
من الان 4ساله با یک پیمانکار مشغول به کار هستم. موقع عقد قرارداد، قراردادی که اداره کار ارائه داده را امضا میکنیم اما در عمل ایشون به هیچ کدوم از مفاد ان پایبند نیست و از حقوق هم خیلی راحت 400تا500 تومن ان را کم کرده و به حساب من وازیز میکنه.
و اگرهم نخوام باهاش کار کنم خیلی راحت میگه من نامه ترک کار بهت نمیدم که بتونی از بیمه بیکاری ات استفاده کنی و باید فرم امضا کنی که کلیه حق و حقوق ات را از من دریافت کردی.
من باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام جهت مشاوره بیشتر از طریق دادراه تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق اداره کار از کارفرما شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید