مشاوره حقوقی رایگان - مسکن مهر پردیس

سلام من بازنشسته ارتش هستم روزی در سال 96 در کانون بازنشستگان ارتش برای انجام امور فیش حقوقی خود بودم که نظرم به جمعیتی که دور میزی جمع شده بودند جلب شد. من هم برای دانستن ماجرا به سمت ان میز رفتم انجا برگه ای دادند که برای واگذاری مسکن مهر پردیس مخصوص بازنشستگان مهر تسهیلاتی برای خرید یه واحد اپارتمان در مسکن مهر ویژه بازنشستگان بود. من چون همسرم ناراحتی قلبی دارد و پزشکان زندگی در یک جای خوش اب و هوا را توصیه کردند فکر کردم خوب هست که من هم در این طرح شرکت کنم و بعد یک سال با پرداخت اقساط صاحب یک واحد درجای خوش اب و هوا بشوم. من این طرح را بنام همسرم شرکت کردم. ابتدا 20 میلیون نقدا به حساب شرکت مورد نظر پرداخت کردم و با یک مبایعه نامه در یک بنگاه مسکن اقساط 40 میلیونی را باید ماه به ماه به حساب شرکت میریختم. قرار بود در سال 97 واحد ها واگذاری شود و بعد از تحویل 25 میلیون دیگر که وام خود مسکن مهر می بود را پرداخت کنیم. الان سال 1400 است و هنوز خبری از تحویل واحدها نیست و شرکت مورد نظر منحل شده و مامور تصفیه شرکت (یعنی همان شخصی که در قرارداد و مبایعه نامه با ایشان قرارداد بستیم) امروز و فردا میکند و همش قول میدهد 4 ماه دیگر حتما تحویل میدهم. من همچنان داریم اقساط رو به حساب این شخص واریز میکنم چون هم سفته دادم و در قرارداد ذکر شده درصورتی که اقساط را نپردازم قرارداد یکطرفه فسخ میشود. خواستم انصراف بدهم ولی همچنان برای پرداخت پول بنده را سرکار گذاشته و امروز و فردا میکنند. نه میخواهند واحد تحویل بدهند و نه پولم را پس بدهند. یکی از شاهدان این مبایعه نامه سرهنگ ارتش است که همکار و دست اندرکار این ماجرا هستند و من فقط به اعتماد ایشان و تعریف و تمجید های ایشان در ان روز این قرارداد را بستم. حال بنده عملا نمیتوانم شکایت کنم زیرا در قراداد در قسمت حل اختلاف از واژه « داور مرضی الطرفین کارگزار منتخب » فقط میتواند بین ما قضاوت کند و حکم ایشان لازم الاجرا است. و من نمیدانم کارگزار منتخب کیست و از کجا باید ایشان را پیدا کنم. ممنون میشوم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

فریده کیانی

سرکار خانم فریده کیانی :

با سلام با توجه به تعیین داور در قرارداد جهت حل اختلافات حادثه در ابتدا می بایست به موجب اظهار نامه ای داور منتخب خود را به طرف قرارداد معرفی نموده و به نامبرده اعلام نمایید داور منتخب خود را تعیین و به شما اعلام نماید. در این صورت یا هر دو طرف بر داوری یکی از این دو توافق نموده و یا اینکه هر طرف داور تعیین نموده و برای تعیین داور سوم به دادگستری مراجعه می نمایید . پس از این مراحل با تشربح اختلاف نزد ایشان می توان به اصل و ماهیت دعوا رسیدگی نمود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدارک شما جهت بررسی و اظهارنظر دقیق باید مطالعه گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام حتما باید قرارداد شما مطالعه گردد و بعد اقدام قانونی صورت بگیرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
قرارداد باید بررسی گردد هر طرف داور خودرا به موجب اظهارنامه معرفی وداور سوم نیز یا توافق می نمایید یا از طریق دادگاه تعیین میگردد سپس داورها در مهلت قانونی رای خواهند داد