مشاوره حقوقی رایگان - خرید حواله غیر قابل صلح و عدم ایفای تعهدات فروشنده

باسلام من دو ماه پیش حواله خودرو غیر قابل صلح که بعدا فهمیدم را به قیمت کارخانه خریدم و کل مبلغ رو به حساب فروشنده واریز کردم و قرارداد دستی بین خودمون نوشتیم و فروشنده متعهد شده خودرو به محض آماده شده در نمایندگی به من تحویل بده و معامله به صورت قطعی میباشد. الان فروشنده خودرو رو تحویل نمیده و میگه من پشیمان شدم و بایستی 60 میلیون پول بدی تا خودرو رو بهت تحویل بدم و بنده سه روز پیش اظهارنامه واسش فرستادم جوابیه نداده چیکار میتونم بکنم در ضمن 20 روز به تحویل خودرو مونده هنوز ولی من تو جریان نیستم چون ایران خودرو اس ام اس به صاحب حواله میفرسته. چطوری شکایت کنم تا به حقم برسم. ممنون میشم راهنماییم کنین ممنونم از زحماتتون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید بعد از تحویل خودرو به ایشان
، دادخواست الزام به تسلیم خودرو و مدارک مالکیت خودرو را مطرح نمایید
و قبل از تحویل خودرو ، باید درخواست دستور موقت فوری را مطرح نمایید