مشاوره حقوقی رایگان - پشیمانی از فروش حواله خودرو

با سلام و درود.
بنده دو ماه پیش یک حواله دنا پلاس برنده شدم و اما چون پول نداشتم مبلغ اولیه را یکی از دوستان پرداخت کردند. بنده هم هیچ مبلغی از اون در قبال فروش دریافت نکردم و با هم قولنامه دستی نوشتیم و مبلغ یک میلیون تومان هم پشیمان کرد گذاشتیم. بنده الان پشیمان شدم، چطور میتونم خودرو را پس بگیرم؟

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

چنانچه شرط فسخ مدت فاقد مدت باشد شرط باطل بوده و عقد صحیح و موجبی برای فسخ نیست مگر اینکه اثبات گردد ثمن دریافت نشده که در اینصورت چنانچه مقصود هبه باشد قابل عدول است و در صورتی که مقصود صلح باشد دیگر قابل انصراف نیست

اکرم حبیبی

سرکار خانم اکرم حبیبی :

توضیحتون کامل نیست،در قولنامه شما خریدار هستین یا فروشنده؟
وایا زمانیکه دوستتان مبلغ اولیه راپرداخت کرد در اینمورد توافقنامه یا هر نوشته ای که نشان دهنده این باشه که شنا صاحب حواله هستین وجود داره؟