مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

با سلام با خانمم رفتم دم در خواهرم که عمو خانمم میشه با خواهرم در مورد پدر و مادر پیری که پیش من زندگی میکنند صحبت کنم اما شوهر خواهرم آمد دم در زد تخته سینه من بعدشم دست کرد به میله اهنی برام تا امدم از خودم دفاع کنم در و بست رفت تو حالا رفته شکایت کرده یکی از همسایه ها که خواهرم میگفت ورشکست شده و ما خیلی کمکش میکنیم برداشته برده به عنوان شاهد برام پیام امده که تهمت . تهدید. افترا . مزاحمت برای بانوان هرچی که به bهنش رسیده نوشته در صورتی که دروغ میگه خصومتش از جای دیگه است من چه جوری میتونم از خودم دفاع کنم و تکلیف پرونده من چی میشه

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شاهدی دارید میتوانید از شهادت انها استفاده کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت داشتن شاهد از شهادت آنها استفاده کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در صورت داشتن دلایل و مدارک محکمه پسند می توانید از خودتان دفاع نمایید همچنین طرف مقابلتان اگر شاهد داشته باشند می توانید شهود وی را جرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت شهود میتوان اظهارات شهودرا به عنوان یکی از ادله ارائه داد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شاهدی دارید می توانید معرفی کنید.