مشاوره حقوقی رایگان - درباره تهدید و فحاشی در تلفن

دایی من شکایت از من کرده بابت تهدید و فحاشی صدای منو در خانه خودم با گوشی ضبط کردن ایشون در نور زندگی میکند و من در رودهن الان پرونده رو فرستادن دادگاه تهران به نیابت میخوام بدونم مگه رودهن نباید میفرستادن

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

شما در هر محلی تهدید کردین همانجا صالح به رسیدگی است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
جرم هر کجا واقع شده باشد دادگاه هملن حوزه صالح به رسیدگی است باید دید شاکی کدام حوزه را برای تعیین وقوع جرم اعلام کرده است . حسب مورد شما حق اعتراض به صلاحیت دادگاه یا دادسرا را دارید .
در جرم مزاحمت تلفنی هر حوزه قضایی که نتیجه جرم در آن واقع شده ( شهرستان نور) صالح به رسیدگی است . از آنجا که تحت عنوان تهدید و توهین شکایت کرده احتمالا محل وقوع جرم را تهران اعلام کرده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.