مشاوره حقوقی رایگان - افترا

سلام، شخصی به شخص دیگر پیامک داده و به من افترا بسته آیا من میتوانم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. بله شما باید شکایت افترا را مطرح نمایید به شرطی که از پیام ها اسکرین شات داشته باشید و واقعا جرمی را
به شما نسبت داده باشد و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید شکایت کنید ولی نیاز به اسکرین شات از پیاها دارید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در صورتی که از پیام‌ها اسکرین‌شات بگیرید ودلیل ومدرک محکمه پسند داشته باشین می‌توانید شکایت نمایید