مشاوره حقوقی رایگان - حذف واقعه ازدواج

سومم هست و بعد از مدتی از هم طلاق گرفتیم و نوع طلاقمونم بائن غیر مدخوله بوده که برای حذف واقعه ازدواج و حذف نام همسر از شناسنامه اقدام نمودیم و ثبت احوال نیز پذیرفت که انجام بده ولی با توجه به سیستم جدید ثبت احوال و بدلیل اشتباه ثبت کردن نوع طلاق در سیستم توسط سر دفتر که نوع طلاق را بائن خلع قید نموده و به دفتر خانه مراجعه کرده و دفترخانه نیز گزارش اصلاحی مبنی بر اصلاح نوع طلاق از بائن خلع به بائن غیر مدخول به اداره ثبت اسناد در سیستم ارائه داده ولی اداره مذکور از انجام اصلاح امتناع میورزد ایا این امر اداره ثبت تخلف اداری محسوب میگردد یا خیر اگر تخلف محسوب گردد مرجع رسیدگی سازمان بازرسی ست یا ارگان دیگر وایا این امر یعنی غیر مدخول قابل اصلاح است یا خیر در اداره ثبت ودر صورت عدم اصلاح باید برای حذف واقعه ازدواج از شناسنامه به دادگاه مراجعه کرد ممنون از راهنماییتان

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

رئیس اداره مربوطه مراجعه و مشکل پیش آمده را توضیح نمایید در صورتی عدم. موفقیت باید از طریق دادگاه حکم قضایی اخذ گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق رئیس اداره پیگیری نمایید در صورت عدم موفقیت از دادگاه اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اداره ثبت مکلف است که اشتباه صورت گرفته ، را اصلاح نماید و