مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نظریه پزشکی قانونی

سلام وقت اساتید محترم بخیر
خسته نباشید
حدود یکماه قبل یه درگیری داشتم ک 3نفر بهم حمله کردن و از ناحیه بینی و دست آسیب دیدم
چون داغ بودم و قصد شکایت نداشتم روز اول ک رفتم پزشکی قانونی بسیاری از آسیب هایی ک دیده بودم جزو پایین تنه ینی زانو و ساق پا خراشیده و سیاه شده بود ک من برهنه نشدم فقط زبانی گفتم ک ننوشتن
در سرم هم قسمت چپ سرم جایی ک مو روییده روی آسفالت کشیده شده بود ک اونجارو هم ننوشتن و چوبی ک پشت سرم خورده بوده و باد کرده بود هم قید نشده
سوال این است ک برای اعتراض ب نظریه باید مدرک داشته باشم؟
من شفاهی گفتم فکر نمیکردم ننوشتن مگرن عکس میگرفتم!
الان ک مدرکی ندارم اعتراض زدم این موارد رو اضافه میکنند به صدماتم یا خیر؟
باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در دعوا شاهدی داشته باشید و یا ان حوالی دوربین مدار بسته باشد که این موارد را عینا شهادت دهد شاید اعتراض به نظریه پزشکی قانونی پذیرفته شود

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام با توجه به اینکه یک ماه از موضوع فوق می گذرد و با توجه به اینکه موارد فوق در گزارش اولیه درج نشده و با توجه به اینکه آسیب هایی که می فرمایید در حد خراشیدگی و کبودی است و ظاهرا چندان عمیق و جدی نیست و با توجه به اینکه احتمالا آسیب های مذکور تا الان بطور کامل بهبود یافته لذا اضافه کردن موارد مذکور در حال حاضر اصولا ممکن نیست . موفق و موید باشید . در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با اینجانب تماس بگیرید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر شاهد داشته باشید که تایید کنند پذیرفته میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شهود یا دوربین‌های مدار بسته‌ای وجود داشته باشد قابل پیگیری است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دررصورت وجود شهود و دوربین های مداربسته قابل پیگیری است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام با استفاده از شهادت شهود می‌توانید پیگیری کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی می توانید اعتراض کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید شاهد یا ادله ای قابل قبول داشته باشید