مشاوره حقوقی رایگان - معافیت پزشکی

سلام من متولد سال80 هستم و دیپلم دارم، کمیسیون من رو با ef50 درصد و vsd مادرزادی 6ماه معافیت موقت داده، بنظرتون من چطور میاونم معاف دائم شم و آیا اصلا امکانش هست؟ تو این 6ماه کار خاصی باید بکنم؟ ممنونم

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،از اداره نظام وظیفه پیگیری نمایید.
با تشخیص کمیسیون پزشکی می توانید معافیت دائم شوید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام با تشخیص کمیسیون پزشکی می توانید معافیت دائم را بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بعد از گذشت معافیت موقت ، دوباره شما معاینه خواهید شد و اگر دو مرتبه معافیت موقت 6 ماه صادر بشود ،در مرتبه سوم معاف دائم خواهید شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بعد از شش ماه مجدد معاینه می شوید در صورت تایید بار سوم معافیت دائم می توانید اخذ نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق نظام وظیفه مربوطه پیگیری نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله از طریق نظام وظیفه پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد