مشاوره حقوقی رایگان - مبنای مالکیت

ملاک مالکیت در شرکت های سهامی خاص چیست؟ آیا صرف انتقال سهام در دفتر مالکیت سهام میتواند مبنای مالکیت باشد؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در شرکت سهامی تمام اموال و دارائی ها متعلق به شخصیت حقوقی ( شرکت سهامی ) است و شرکای شرکت سهامی تا میزان مبلغ اسمی از سود و زیان شرکت سهم دارند مالکیت مستقیم روی اموال شرکت ندارند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در صورت انتقال سهام ، به شرطی که در دفتر مالکیت سهام ، هم
انتقال دهنده و هم
انتقال گیرنده سهام ،
امضا نمایند ، انتقال گیرنده ، مالک محسوب میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بر اساس قانون در صورت ثبت در دفتر مالکیت سهام بله مالک محسوب می گردد