مشاوره حقوقی رایگان - مفقود شدن کپی برابر اصل

با سلام . بنده یک فقره مدرک کپی برابر اصل شده شناسنامه و یک فقره مدرک کپی برابر اصل شده کارت ملی گم کرده ام. احتمال زیاد میدهم مورد استفاده کسی قرار گرفته چون به طور مثال به اسم بنده سیمکارت خریداری شده و بنده اطلاع نداشتم از این خرید. چکار باید انجام بدم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید اطلاع دهید و اعلام مفقودی نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر اسناد مورد سو استفاده قرار بگیرد شما میتوانید شکایت نمایید