مشاوره حقوقی رایگان - اخذ تابعیت ایرانی

سلام
وقت بخیر
با توجه به قانون صادره مورخ 2مهرماه سال 98 در مورد طرح مادر ایرانی و اعطای تابعیت ایرانی به فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان غیرایرانی، میخواستم بدونم این هویت اکتسابی در مقایسه با هویت انتسابی افراد ایرانی الاصل چه مقدار تفاوت داره؟ و بعد از دریافت شناسنامه ایرانی ایا چیزی میتونه باعث بطلان اون بشه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
قانون اعطای تابعیت براساس انتسابی که فرزند به مادر ایرانی دارد واین نسبت هیچ موقع متزلزل نمیگردد این امتیاز برای فرزندان زیر 18 سال توسط قانون کسب وایجاد شده است وبا اخذ تابعیت میتوانند شناسنامه ایرانی بگیرند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
هیچ تفاوتی ندارد
و هر دو شناسنامه ایرانی خواهند داشت
ولی ..