مشاوره حقوقی رایگان - ضبط صدا

سلام و وقت بخیر
پرسشی دارم، کلا ضبط صدا (فحاشی) در درگیری بین زوج و زوجه در دادگاه تمکین قابل استفاده هست یا خیر؟ آیا قاضی میتواند صرفا نسبت به صدای ضبط شده فردی را محکوم نماید؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
امکان استناد وجود دارد لیکن اعتبار آن بستگی به نظر قاضی داشته و صرف استناد به یک فایل صوتی کافی نیست

وحید سیدی خشکناب

جناب آقای وحید سیدی خشکناب :

سلام.به عنوان قرینه درکنار دلایل دیگر با توجه به نظرقاضی میتوان استفاده کرد.

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،می تواند جز امارات باشد،و قاضی بدان استناد نماید‌

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام ضبط صدا به عنوان اماره تا حدودی قابل استناد است و اکثر قضات ضبط صدا را به عنوان دلیل قبول ندارند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر با صدای ضبط شده نمی تواند محکوم کند.