مشاوره حقوقی رایگان - شرایط سن و مدرک تحصیلی برای استخدام شدن در دستگاهای اجرایی و دولتی

با سلام بنده متولد 70هستم و دانشجوی رشته کامپیوتر کاردانی پیوسته دانشگاه آزادهستم. آیا باتوجه به شرایط سنی و تحصیلی که دارم میتوان امید به استخدام شدن در دستگاهای اجرایی و دولتی داشت لطفا راهنمایی کنید اگه فرصتی هست چکار بکنم تا زودتر استخدام بشوم سپاسگذار از شما.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
انشالله که در موعد مقرر استخدام خواهید شد

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

باسلام معمولا تا 30سال سن استخدام ادارات دولتی است اما گاهی خدمت سربازی یا داشتن سوابق بیمه میتواند کمک کننده باشد