مشاوره حقوقی رایگان - اگر یک واحد راضی نباشد آیا میتوانند درب ورودی ساختمان شبها قفل کرد

سلام. من درساختمان 6 واحدی زندگی میکنم. مدیر ساختمان که مستاجره اونم بدون توافق شده مدیر. چون آدم شری هم است هرچه او می گه بقیه گوش میدند و ازش می ترسند. برای قفل کردن درب کوچه بازم بدون اینکه به توافق برسیم. به ساکنین گفت ماشین داریم و من هم وسایل کارم تو حیاط و پارکنیگه برای دزیده نشدنش باید شبها درب ورودی ساختمان را قفل کنید.آیا یک واحد راضی نباشد میتواند 5 واحد دیگر درب ورودی ساختمان را قفل کنند‌. من یک بار مریض شده بودم زنگ زدم به اورژانس آنها هم آمدند ولی به علت قفل بودن درب کوچه برگشتند و نتونستن بیان بالا. من تا صبح تحمل کردم بلکه حالم خوب بشه ولی نشد به زور از پله ها رفتم پایین چند بار هم از پله خوردم زمین. شما بگید من چیکار کنم آیا ماشینشون و وسایل کارشون مهمه یا جون من مهمه. من چطوری شکایت کنم لطفا منو راهنمایی کنید. آیا ماده یا تبصره برای قفل نکردن درب ساختمان وجود دارد که بتوانم از طریق قانونی شکایت و پیگری کنم و نذارم درب ورودی ساختمان قفل کنند

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

با سلام شما ابتدا باید دونفر شاهد رزرو شده داشته باشید بعد در دادسرا واز طریق دفاتر خدمات قضایی به اتهام ایجاد مزاحمت شکایت کنید به نتیجه میرسید ضمنا وقتی که شب داره درب رو قفل میکنه تعدادی عکس تهیه کنید برای ذهن قاضی بد نیست

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در دادسرا به اتهام ایجاد مزاحمت شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشون حق قفل کردن درب ساختمان را ندارد مگر با رضایت تمام ساکنین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در دادسرا به اتهام ایجاد مزاحمت شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حق قفل کردن در را نخواهد داشت در صورت اقدام می‌تواند به عنوان مزاحمت ملکی شکایت نماید