مشاوره حقوقی رایگان - مدیریت ساختمان/آپارتمان

پرسش: در صورتیکه یک آپارتمان در مجموع دارای 3 واحد باشد، و هیچ یک از ساکنین/مالکین مایل به پذیرش مدیریت ساختمان نباشند، اولا چه باید کرد؟ ثانیا در خصوص پیشآمدها و عواقب احتمالی مسئولیت با چه کسی خواهد بود؟
از بین 3 واحد، 2 واحد مالک و ساکن هستند و 1 واحد مستاجر است که به دلیل عدم پیگیری یا مدیریت دو واحد دیگر، مستاجر در حال پرداخت قبوض مشاعات یا تعمیرات و نگهداری موتورخانه و ... میباشد. پیشنهاد شد که یک بیمه مسئولیت مدنی مدیر ساختمان با یک بیمه گر منعقد گردد که باز دو مالک/ساکن دیگر مخالفت کردند.
از راهنمایی شما بزرگواران سپاسگزارم

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام میتونید تعیین مدیر ساختمان را بعلت امتناع واحدها از قبول مسولیت از دادگاه یا شورای حل اختلاف بخواهید.

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

با توجه به قانون تملک آپارتمانها و آیین نامه اجرائی آن تشکیل مجمع و تعیین مدیر ساختمان مربوط به مجتمع هایی است که بیش از سه واحد میباشد ودر مورد شما بهتر است پیگیری امر مشاعات بصورت دوره ای باشد