مشاوره حقوقی رایگان - عدم پذیرش مدیریت ساختمان

در یک ساختمان 12 واحدی هیچ کدام از واحدها مدیریت را قبول نمی کنند. راهکار انتخاب مدیر با این شرایط چگونه است؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید خودتان مدیریت را قبول کنید یا مجمع عمومی مالکبن ساختمان را تشکیل و با قرعه‌کشی مبادرت به تعیین مدیر نمایید البته مدیریت الزامی نیست

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

. بر اساس ماده ٧ آیین نامه اجرایی قانون در اولین جلسه رسمی مجمع عمومی ابتداء رئیس مجمع عمومی تعیین خواهد شد و سپس در همان جلسه مدیر یا مدیرانی از بین مالکین و یا اشخاص دیگر انتخاب می شوند .