مشاوره حقوقی رایگان - آیا زمین اشکال داشته باشه میتونم شکایت کنم؟

مسکونی
قولنامه اینجور نوشته شده
کافه خیارات از جمله خیار غبن از طرفین ساقط گردید که البته در آینده از طرف اشخاص حقیقی و حقوقی ادعای مالکیت نسبت به قطعه مورد معامله باشد فروشنده شخصا جوابگو بوده و باید نسبت به نرخ روز خسارت وارده را جبران نماید و 30 درصد از کل معامله برای عدول معامله تعیین گردید تمام شرایط معامله به طرفین خریدار و فروشنده تفهیم گردید و هر دو اقرار به تفهیم مطلب نمودند.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید با استناد به مواردی شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تعارضی در این میان وجود داشته باشد لابد مدارک بررسی و تصمیم گیری شود . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید