مشاوره حقوقی رایگان - موضوع ملک

سلام بنده سال 83 با دو نفر قرارداد بستیم ک یه زمین رو معامله کنیم و بسازیم اما اونا پولی نزاشتن و رفتن کنار بعد از ده سال با قرارداد خشک و خالی اومدن شکایت کردن مبنی بر شراکت دادگاه مارو محکوم کرد به شراکت اما ماهم مبنی بر تمام هزینه ساخت شکایت کردیم اما قانون پول ساخت 20 سال پیش رو حساب کرده اما نه به نرخ روز الان ما باید چیکار کنم تا دادگاه به نرخ روز حساب کنه تمام خرج کردهای ما رو مبنی بر ساخت

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

متاسفانه متوجه نوع قرارداد نشدم . مشاهده متن احکام و قرارداد و توضیح کامل جهت ارایه راهنمایی لازم .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ملاک هزینه‌هایی که در زمان ساخت انجام داده اید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مدارک باید بررسی گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به نرخ روز محاسبه نمیشود.مگر در قراردادآورده شده باشد.