مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. خسته نباشید و ممنون ک وقت میزارید برای مردم. یکی از دوستان بنده منو فریب دادن ک خواهر زنم فلانه خیاطه تحصیل کردست خوشتیپه و.. بعد من رفتم با حضور خانواده خونشون موقع ملاقات با دختره هر کاری کردم حرف نزد گفتن با غریبه ها حرف نمیزنه ک نامحرم هستن بعد چن روز برای عقد رفتیم آزمایش اونجا پدرشون هم نذاشتن باز کلاس مشاوره بریم و اون مرکز هم چون آشنای پدرشون بود قبول کردن بعد عقد تازه فهمیدم چه کلاهی سرم رفته کل موهای دختره سفید و حرف زدنش هم هم تراز نیست و نه خیاط هست 4 ماه هست عقد کردیم الان هم مهریه اجرا گذاشتن کلی هم طلا و وسایل گرفتم همه جا گفتن هیچی نیاوردم. ترو ب خدا کمکم کنید مهریه 100 سکه هست هیچ رابطه ای نداشتم. الان از محل کارم یک سوم حقوقی ک میگیرم رو میگیره واقعا افسرده شدم نمیدونم چیکار کنم با ماشینم ک اسنپ کار میکنم حدود 3 سال هست اسنپ کار میکنم اونم شکایت کرده ماشینمو میتونه بگیره آیا. چون حقوق ناچیزی دارم و انگشتم رو سالها پیش از دست دادم بهم کار درستی نمیدن مجبورم با ماشین کار کنم. آیا میتونم از دست دوستم ک منو فریب داده و از مرکز بهداشت که کلاس مشاوره رو رد کرده شکایت کنم کلی هم شاهد دارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر
ولی شما میتوانید درخواست فسخ نکاح به علت تدلیس را مطرح نمایید البته اگر یا ...
بهتر است حتما با یک وکیل مشورت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود مستحضر باشید به این روش امکان پاسخ به تمام جهات نمی باشد می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید