مشاوره حقوقی رایگان - اتمام قرارداد مسکن اجاره ای و درخواست 3برابری مبلغ رهن و اجاره صاحبخابه

سلام. بنده امروز قرارداد خانه ام دیروز تمام شده صاحبخانه 30میلیون میخواهد به پول پیش اضافه کند.حدودا 1 هفته پیش هم اعلام کرده که این پول را میخواهد من و همسرم هم کرونا هفته دوم روز دهم مریضیمان هست. از من جواب میخواهد چکار باید بکنم؟
نه خانه باید مبلغ که ما داریم پیش میخواهد و نه فعلا میتوانم دنبال خانه بروم.طبق قانون شرایط کرونا باید 25درصد روز پول اجاره اضافه کند.من میتوانم طبق این قانون شرایط کرونا ما دیگه 25درصد به اجاره اضافه کنم و واریز کنم؟حکم تخلیه میتواند بگیرد؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تحت شرایطی امکان تخلیه ملک وجود دارد بهتر است مصالحه کنید

مریم ممنون

سرکار خانم مریم ممنون :

سلام
در شرایط کرونایی طبق قانون ،افزایش اجاره به بیش از 25 درصد غیر مجاز و غیر قانونی است و ایشان نمی تواند حکم تخلیه بگیرید
مگر آنکه فاقد خانه دیگری باشد و خود قصد سکونت داشته باشد
موفق باشید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در صورتی که نیاز شخصی نداشته باشدطبق قانون کرونا می‌توانید 25 درصد اضافه نموده و قرارداد خود به خود تمدید می گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نا می‌توانید 25 درصد اضافه نموده و قرارداد خود به خود تمدید می گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با پرداخت اجاره مصوبه صرفا در صورت اثبات استثناعات ستاد کرونا می تواند تخلیه بگیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

25 درصد اضافه کنید و اجاره جدید را بریزید خودبخود تمدید میشود. مصوبه‌ به نفع شماست و تخلیه شرایط استثنایی دارد که اثباتش سخت است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر صاحب ملک نیاز شخصی نداشته باشد می توانید از طریق اظهارنامه اعلام کنید که طبق مصوبه کرونا قصد دارید قرارداد را تمدید کنید و مبلغ 25 درصد را به حساب وی پرداخت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله طبق قانون مصوبه ستاد کرونا ، قرارداد اجاره با افزایش 25 درصد اجاره بها به صورت خود به خود و بدون تنظیم قرارداد جدید تمدید خواهد شد. مگر در موارد استثنائات ( اگر موجر خودش مستاجر باشد و نیاز شخصی موجر اثبات گردد ، در صورت فروش خانه و انتقال سند در دفترخانه ، در صورت ازدواج دائم فرزند ذکور موجر و ثبت در دفتر ازدواج ، در صورت اثبات نیاز شخصی موجر و ...