مشاوره حقوقی رایگان - تمدید اجاره نامه منزل مسکونی

با درود و احترام
بنده 4 سال در یک منزل مسکونی مستاجر هستم و مالک امسال برای تمدید اجاره نامه درخواست 100درصد افزایش اجاره نموده و بنده با افزایش 50 درصد موافقت کردم ولی در حال حاضر مالک درخواست تخلیه کرده و می‌گوید میخواهد ملکش را بفروشد، در صورتی که ایشان صاحب چندین ملک مسکونی هستند و بعید میدونم واقعیت داشته باشه موضوع فروش، سوالم اینه با توجه به مصوبه ستاد کرونا برای تمدید اجاره نامه به چه طریقی میتونم اقدام کنم

پاسخ ها :

آتنا ملک محمدی

آتنا ملک محمدی :

با سلام
در کلانشهر ها 25 درصد افزایش اجاره بها مطرح میباشد ، در صورت عدم توافق ، و اقدام قانونی تخلیه علیه شما ، اگر ایشان ملک را بفروشد میبایستی سند رسمی انتقال را در دادگاه ارایه دهد تا حکم تخلیه صادر گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در جلسه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اولا مصوبات ستاد کرونا قانون موضوعه نیست ثانیا کرونا و وصعیت بحرانی ان تمام سده است ثالثا حقوق خصوصی ربطی به حقوق عمومی ندارد که در ان دخالت شود رابعا توافق اجاره میتلزم پذیرش مالک است خامسا در صورت عدم توافق بهترین کار تخلیه به موقع است
الناس مسلطون علی اموالهم

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می تواند دستور تخلیه بگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ایشان ملک را بفروشد میبایستی سند رسمی انتقال را در دادگاه ارایه دهد تا حکم تخلیه صادر گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر دعوای تخلیه را طرح نمود تقاضای 25درصد را مطرح کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در وضغیت فعلی مصوبات ستاد ملی کرونا بعلت فروکش کردن بیماری کرونا قابلیت اجرایی نخواهد داشت اضافه اینکه مالک می‌تواند درخواست تخلیه را با توجه به وضعیت موجود به نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید
مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا نهایت با25 درصد افزایش اجاره بها تمدید می‌گردد مگر مستاجر از شروط قراردادی تخلف کند یا موجر نیاز شخصی خود را اثبات نماید
مصوبه کرونا نسخ نشده است