مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند برای زمین کشاورزی/ مسکونی

باسلام پدربزرگ بنده یک قطعه زمین به همراه ساختمان مسکونی درسال 1370به پدر بنده بخشیده و ما هیچ مدرک کتبی نداریم که ثابت کنیم پدربزرگم بخشیده فقط پیش ریش سفیدان روستا به صورت شفاهی گفته شده و تمام اهالی روستا میدونن که این زمین متعلق به پدر بنده هست الان که میخواهیم سند برای زمین بگیریم چیکار کنیم استشهادیه محلی بدرد میخوره؟ ریش سفیدان و شورا و دهیار تایید کنند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت پیگیری کنید استشهادیه محلی نیز به درد میخوره.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
ابتدا باید اثبات نمایید و به شهود استناد نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می تواند موثر باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سللم
بله استشهادیه تنظیم وشورای روستا ودهیار امضا نمایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد هبه را به طرفیت تمام ورثه مطرح نمایید یا باید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،ابتدا باید از طریق دادگاه اثبات مالکیت دهید.و بعد از آن برای اخذ سند اقدام نمایید.