مشاوره حقوقی رایگان - تهمت

در یک مهمانی یک خانومی خودش رو از طبقه سوم پرت میکنه پایین و پاش میشکنه و در دادگاه میگه که بنده هولش دادم و 3تا شاهد داره که دوتاش داداشش هستن و یکی سرایدار باغ هست (مذکر) و من هم یک شاهد مونث دارم این کار رو نکردم ولی اون شاهدم الان ایران نیست که بیاد شهادت بده اون باغ هم دوربین مدار بسته نداشته راهی هست اثبات کنم تو دادگاه من این کارو نکردم؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اظهارات شهود باید دقیقا بررسی شود شاید بتوان تناقض گویی آنها را اثبات کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر ادله ایی نداشته باشید جز ایراد به شهادت شهود خیر