مشاوره حقوقی رایگان - عدم شرکت وراث برای فروش

سلام خسته نباشید.
خانومم 97/03/15به رحمت خدا رفته.
من یک اپارتمان گرفته بودم به نام همسرم زده بودم. بعد این واقعه پدر زنم ازم مهریه درخواست کرد نصف اپارتمان را در تقسیم نامه را به جای مهریه به نام پدر زنم زد شد. مراحل حصر وراثت طی شد و قاضی دادگاه حکم فروش را اعلام نمود و حال پدر زنم پا پیش نمیزارد. اقساط اپارتمان از ان تاریخ مانده جمع شده و بانک منو به فشار گذاشته.
من از شما سوالم اینه که من اگه شکایت کنم چه مدتی باید طی شود که حکم مزاید یا فروش عملی بشود، و (اسم این شکایت نامه چیست؟ ) یا راه دیگه ی هست که بتونم زود به جواب برسم. چون بانک خیلی فشار روم اورده.
ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،اگر رای مبنی بر دستور فروش دارید می بایست درخواست اجرا نمایید.زمان مشخص نیست زیرا مراحل اجرایی کمی زمان بر است.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با سلام
دستور فروش ملک بعد از افراز زمان زیادی نیاز ندارد
در صورتیکه نیاز به مشاوره تلفنی دارید از پنل مشاوره تلفنی اقدام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مدت زمان دقیقی نمی توان پیش بینی کرد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مدت زمان مشخص و معینی را نمی توان تعیین کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر ملک شما در رهن بانک باشد عملا در فروش اپارتمان باید اذن مرتهن اخذ گردد ولیکن در کل میتوانید از راهکار دستور فروش استفاده نمایید

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

متاسفانه در توضیحات شما مشخص نیست که انتقال سه دانگ به مدر زت بابت مهریه به جه صورت بوده ؟ منظور گزارش اصلاحی ؟ سه دانگ دیگر همچنان به نام متوفی است و شما به عنوان وارث می خواهید درخواست دهید ؟ این مسایل در ارایه پاسخ روشن حایز اهمیت است .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دستور فروش نیاز به صدور اجراییه ندارد از مرجعی که دستور فروش داده مدت را بپرسید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مدت زمان مشخص و معینی را نمی توان تعیین کرد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

پرونده اجرایی زمان را نمیتوان تعیین کرد بهتر است مراحل اجرا را پیش ببرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دادگاه الزام پدر زن را به پرداخت بدهی بانک بخواهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
زمان قابل پیش بینی نمی باشد
الزام به پرداخت اقساط را به طرفیت پدر زن مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید ابتدا اقساط بانک را پرداخت نمایید تا ملک از رهن بانک خارج بشود و آزاد بشود و سپس درخواست دستور فروش مال مشاع را به طرفیت شریک در دادگاه مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در هر حال اقساط بانک باید پرداخت شود بقیه سوال مبهم است تلفنی مشورت بگیرید.